PS5 Release Datum Wanneer komt PlayStation 5 uit

Wat is de lanceringsdatum voor de PS5? Sinds Sony eindelijk de datum heeft onthuld wanneer de PlayStation 5 uitkomt zullen we alle informatie delen die we hebben over de PS5 release datum. PS5 lanceringsdatum. Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de prijs van PS5 en pre-orders voor de PS5 door te klikken op de desbetreffende hyperlinks voor meer informatie. Daarnaast vindt u een complete lijst van de PS5 launch games in onze lijst met gidsen.

PS5 Verschijningsdatum: Wanneer komt PlayStation 5 uit?

Sony bevestigt dat de PS5 op 12 november gelanceerd zal worden in bepaalde gebieden. De eerste regio’s die de volgende generatie console in handen zullen krijgen zijn regio’s als de VS, Japan, Canada, Mexico, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Korea. De rest van de wereld, waaronder Europa en het Verenigd Koninkrijk verwachten de console PS5 te kunnen kopen op 19 november.

PS5 Release Datum: Zal de PS5 andere release datums hebben dan Europa en de VS?

Er komt een verschillende PS5 release datum in sommige gebieden. De eerste ronde van de next-gen consoles zal vanaf 12 november verkrijgbaar zijn in de VS, Japan, Canada, Mexico, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Korea. De rest van de wereld, waaronder Europese landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk, is vanaf 19 november te koop.

Wat vind jij van de PS5 release datum?
Laat het ons weten in de commentaar sectie en vergeet niet om onze PS5 gids te bekijken voor meer informatie.

Zie ook : Ultieme PlayStation 5 Handleiding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *